donderdag 1 november 2012

Zimmer


Hier zijn ze dan, de langverwachte lang aangekondigde foto’s van (oh jee, ik had wel degelijk eerst ‘von’ geschreven) mijn zimmer, wg of – hoe wij het in België noemen – kot. Moeilijk in beeld te brengen – maar dit komt vooral omdat er altijd wel iets in het midden op de vloer ligt dat het beeld grondig verstoort.

Mijn werkplek, opgefleurd door de vlaggetjes van Claudia (waarvoor dank)
Op de achtergrond is ne schonen Eule
te zien, getekend door Jessica, talentjeZoals jullie zien, zijn jullie talrijk aanwezig op mijn kamer, en wie er niet in te zien is, moet in de toekomst meer met mij op de foto, of moet mij een volgende keer een afscheidscadeau geven (haha).


Grote trots in beeld: mijn Sessel!


Dit was het dan. Morgen komen 2 van de meest geweldige mensjes naar Berlijn. Nee, het zijn niet Frank Focketeyn en Steven Vanherreweghe. Maar toch, even geweldig: het zijn Tine en Elisse! Ik hoop dat we er een ge-we-ldig weekend van gaan maken! Maar dat kan niet anders natuurlijk met de elis(s)e-club, wonde(n)(er)club, nijntjesfans en nog veel meer clubs die het daglicht beter niet zien. Wie dit weekend in Berlijn is: blijf binnen, u bent gewaarschuwd! 

Verder wil ik jullie nog melden dat ik er alweer enkele lessen op heb zitten, ik mij met succes in de discussies heb kunnen mengen (waarop antwoorden kwamen zoals: "zoals Elise ook al zei", ...), dat mijn learning agreement nog altijd niet in orde is (maar zoals mijn coördinator zei: we moeten ermee leven), dat ik bij het knippen van mijn nagels een stuk te ver heb geknipt en dat ik gisteren op de meest gênante plek van Berlijn van mijn fiets ben gevallen (ja, het was Alexanderplatz, ja het was spits, ja iedereen heeft het gezien, nee, niemand heeft gevraagd of alles goed met me ging). Voor zij die het willen weten: ja, alles is goed met me. Buiten het feit dat ik mij enige tijd niet meer op Alexanderplatz ga laten zien (wat op zich geen straf is, Alex is de lelijkste plek van Berlijn bij uitstek), kan ik weer met opgeheven hoofd door Berlijn fietsen. 

Bis Bald!

1 reacties:

Britt zei

Ziet er super leuk uit! Had natuurlijk al wel wat gezien op skype! Yes Yes Yes ik heb mijn kaarsjes gespot op de foto;)! Groetjes Britt

Een reactie posten

Cheese it