zondag 9 september 2012

Er zijn tijden van komen en er zijn tijden van gaan


Deze week was vooral een week van gaan…

Be prepared: picture overload!

Laten we starten op donderdag 30 augustus (I know – strikt genomen valt dit niet te situeren binnen de laatste week), maar ik ga er toch maar voor gaan! Ik nam afscheid van mijn goede vriendin Britt, aka persoon met het grootste hart ter wereld. We gingen nog iets drinken en namen – zoals het goede vriendinnen betaamt – Lise mee in onze ondergang.Vrijdag 31 augustus dan. Ik besloot mijn laatste weekend (hoezee, dit klopt wel!) door te brengen op HO (HerfstOntmoeting voor de scoutsleken onder ons), in Tielen nog wel (YOLO!).
Maandag 3 september. Beste vrienden, u ziet het, we gaan met rasse schreden vooruit, die week gaat hier voorbij zijn voor je het goed en wel beseft. Ik ging voor spijs en drank naar de Kastart met mijn Gentse (maar vooral niet zo Gentse) Freundinnen, of ze nu examens hadden of niet. Thanks sistahs (ik word echt nog een grave meid). 
                       Daarna bracht ik ook de allerallerlaatste nacht door in mijn geliefde kamer... 


…en nam dinsdag afscheid van deze kamer met een heuse verhuis


Woensdag 5 september kwam de vijfbond dan fressen bij mij thuis. We kraakten enkele fleskes en besloten dat we elkaar toch wel gaan missen! 
Donderdag 6 september… Het was een zware dag want ik moest werkelijk ALLES nog inpakken. ’s Avonds bracht ik mijn laatste avondje buiten de deur door in het Equivalent.
Liebe Freunden, er zijn veel redenen waarom ik jullie ONTZETTEND hard ga missen, maar laten we zeggen dat dit voor zich spreekt:  Ik hoop dat ik jullie in mijn volgende blogpost mijn kamer kan laten zien (als ik er dan 1 heb, fingers crossed!) en mijn adres uiteraard, dat jullie eindelijk de brieven kunnen opsturen die – uiteraard – al klaar liggen. 

De balle en tot de volgende! Ik mis jullie nu al! 
3 reacties:

Elisse zei

(mijnen brief ligt dus echt al klaar he...) ik mis u al snottebolleke!

Nele zei

Hey, we missen u nu al. We moeten eens je goed en wel bent geïnstalleerd eens een eerste skypedate houden :) x

Margot zei

Hoi Elise,

Ik ben trouw lurker op de blog van Elisse en zag dat ze een pakketje had gemaakt voor een vriendin in Berlijn. Toen móest ik hier even komen kijken, zelf vertrek ik over twee weken namelijk ook naar Berlijn! Altijd leuk om mee te lezen met iemand die hetzelfde gaat doen :) Ik hoop voor je dat je inmiddels een kamer hebt gevonden! Ook ik heb helaas de ervaring dat dat echt niet makkelijk is. Gelukkig voelt het dan ook extra goed als het eenmaal gelukt is ;) Ik kijk uit naar je volgende blogjes!

Groetjes, Margot

Een reactie posten

Cheese it